Afspraken

OM DE CONTINUÏTEIT VOOR ONZE PATIËNTEN TE KUNNEN BLIJVEN GARANDEREN ZIJN WE GENOODZAAKT OM VANAF 1/7/2019 EEN VOORLOPIGE PATIËNTENSTOP IN TE VOEREN. 
GELIEVE GEEN AFSPRAAK TE MAKEN OP ONZE WEBSITE INDIEN U NOG GEEN PATIËNT BIJ ONS BENT

Vanaf 4 mei mogen wij opnieuw meer patiënten ontvangen in de praktijk.

We moeten de patiënten indelen in 2 groepen:

 1. Patiënten met symptomen van mogelijkse COVID 19 besmetting: hoesten, keelpijn, neusloop, koorts, geurverlies, smaakverlies,… Hebt u 1 van deze symptomen: NEEM TELEFONISCH CONTACT met ons op! Kom NIET naar de praktijk, en BLIJF THUIS. Na telefonisch contact bellen wij u terug voor een telefonisch consult en bezorgen we de nodige voorschriften en arbeidsongeschiktheidsattesten.
 2. Patiënten met andere klachten (bv rugpijn, blaasontsteking, depressie) of voor algemene opvolging, dus ZONDER klachten van luchtweginfectie. Deze patiënten kunnen opnieuw zelf online of telefonisch een afspraak maken.
  Indien iemand in uw onmiddellijke omgeving COVID positief is vragen we u eerst telefonisch contact op te nemen , en niet zelf een afspraak te maken!

Indien u naar de praktijk komt, dienen wij volgende maatregelen te treffen:

 • Elke patiënt komt alleen, of met 1 begeleider (bv vertrouwenspersoon, ouder van een kind,…)
 • Vanaf het betreden van de praktijk bent u verplicht een mondmasker te dragen (mag een zelfgemaakt stoffen masker zijn).
 • Afstand houden is nog steeds het belangrijkste! In de wachtzaal 1 stoel vrij laten tussen 2 patiënten aub.
 • Bij het betreden van de praktijk moeten de handen ontsmet worden met alcoholgel welke ter beschikking zal staan.
 • Betalingen bij voorkeur electronisch: Payconiq app, bankkaart (contactloos indien mogelijk). We vermijden cash betalingen.
 • Kom op tijd. We proberen ervoor te zorgen dat de wachttijd minimaal is door voldoende tijd te laten tussen 2 patiënten in.
 • Voorzie gemakkelijke kledij om het klinisch onderzoek vlot te kunnen laten verlopen.

Bij vragen of twijfel neemt u best telefonisch contact op.

 

Wij werken uitsluitend na afspraak, om lange wachttijden te vermijden. Bij acute problemen zullen wij U steeds zo snel mogelijk diezelfde dag verder helpen. Uw medisch dossier kan uiteraard geraadpleegd worden door alle artsen van de praktijk. Indien de arts van uw keuze niet beschikbaar is of geen uren meer vrij heeft, zal één van de andere artsen U graag verder helpen.

Voor een vlotte, efficiënte en kwaliteitsvolle praktijkvoering, is het belangrijk dat U volgende spelregels respecteert:

 1. maak per persoon 1 afspraak
 2. voor het invullen van allerhande attesten maakt u best een afspraak, hiervoor is immers tijd nodig voor inzage in het dossier
 3. wij leveren geen voorschriften af op telefonische aanvraag. Tijdens de consultaties worden voldoende voorschriften meegegeven tot het moment dat er terug een medisch onderzoek nodig is en de behandeling al dan niet zal bijgestuurd worden.
 4. Probeer steeds op tijd te komen, zoniet laat u andere mensen langer wachten. Gelieve tijdig te verwittigen indien u uw afspraak niet kan nakomen, zodat andere mensen geholpen kunnen worden.

Maak een afspraak voor vandaag:  klik hier

IMG_2325 - kopieAfspraak bij Dr Hugo Floré: klik hier
IMG_2323 - kopieAfspraak bij Dr Evelien Van Rentergem:  klik hier
IMG_2318 - kopieAfspraak bij Dr An Beeckman: klik hier